Preduzeće «Sve u čokoladi» je jedan od najkrupnijih proizvođača konditerskih proizvoda u Crnoj Gori. Čim su se pojavili na tržištu čokoladnih bombona 2015 godine, naši proizvodi su uspjeli da zadobiju široku popularnost kod potrošača svih starosnih grupa.

Proizvodi kompanije «Sve u čokoladi» prisutni su u svim krupnim regionima Crne Gore – od juga do sjevera. Planiramo što skorije da raširimo proizvodne kapacitete i izađemo na tržišta Srbije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Italije.

Budući da smo mlada kompanija koja se brzo razvija i postavlja pred sobom ambiciozne ciljeve, koji nisu ograničeni samo proizvodnjom kvalitetne robe, mi kao svoj zadatak vidimo i formiranje tržišta ekološki čistih čokoladnih bombona sa atraktivnom i prepoznatljivom paletom ukusa po dostupnim cijenama. Radi dostizanja tog cilja nabavili smo savremenu opremu, te primjenjujemo u proizvodnji inovativne tehnologije, što, zajedno sa ekskluzivnom recepturom, čini vizit karticu naše kompanije.

Za proizvodnju bombona trgovačke marke «Sve u čokoladi» koriste se samo visoko kvalitetni sastojci od provjerenih dobavljača, kao i ekološki čisto voće uzgajano u Crnoj Gori. Tokom čitavog tehnološkog procesa sirovine i finalni proizvod prolaze konrtrolu na nekoliko nivoa, te stoga možemo da garantujemo za izuzetna svojstva ukusa naših bombona. Svi proizvodi imaju sertifikate u skladu sa zahtjevima međunarodnih standarda kvaliteta, posjedujemo takođe dozvolu za proizvodnju konditerskih proizvoda na teritiriji Crne Gore.

Potvrdnice

Košerna Potvrdnica Veganska Potvrdnica Gluten-Free Potvrdnica nassr сертификат

© 2021 — Sveucokoladi
Designed by Dmitrij D. Czarkoff.